תבשיל בצל ירוק וכרוב סגול

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

3-4 בצל ירוק קצוץ

2 כוסות כרוב סגול קצוץ

כף שמן זית

מלח פלפל אבקת צ'ילי אבקת קארי מעט כורכום

 

מאדים את הבצלים בשמן (אש נמוכה סיר מכוסה)

אחרי 3-4 דקות מוסיפים את הכרוב ואת התבלינים

מכסים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות

 

בהגשה אפשר להוסיף רוטב טחינה

 

 

3 תגובות על “תבשיל בצל ירוק וכרוב סגול”

  1. נראה מתכון מצויין ופשוט ביותר להכנה, אני הולכת לנסותו היום ! תודה עינת ושיהיה לך יום מבורך 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים