- לא כדאי להקפיא
- לחמם בתנור
מצרכים: מתאים ל-3-4 מנות
500 גרם טופו
500 גרם תפוחי אדמה אדומים קלופים
בצל גדול
כ-1/4 כוס שמן זית
1.5 כפיות מלח טבעי דק
2 כפיות פפריקה מעושנת
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
פפריקה חריפה לפי הטעם
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
בקערית קטנה לערבב היטב שמן ותבלינים
לחתוך את הטופו, התפא והבצל לקוביות גדולות ולהעביר לקערה גדולה
להוסיף לקערה את השמן והתבלינים ולערבב היטב
להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהכניס לתנור לחצי שעה
צפיות 4,833
2 תגובות על “טופו ותפוחי אדמה בתנור”
היי עינת
הכנתי וכעבור 30 דקות בתנור (התנור שלי חזק )
עדיין תפוחי האדמה קשים
המשכתי לאפות עוד 20 דקות ועדיין קשים מאוד
200 מעלות
מה הסיבה ?
תודה מראש על התשובה .
מאוד מוזר. אולי זה הסוג או גודל הקוביות. בכל מקרה, תאפי עד שיתרככו.