קוביות בטטה וטופו "בגריל"

 

חבילת טופו שלמה (300 גרם) – חתוכה לקוביות

1/2 קילו בטטה – חתוכה לקוביות

 

החומרים לרוטב:

1/2 כוס מים עם כף שמן,

1/2 כפית מלח,

פלפל שחור גרוס,

אבקת צ'ילי,

ממש מעט כמון,

ממש מעט כורכום,

בזיליקום יבש,

טימין יבש

 

מחממים תנור ל-200 מעלות

 

מעבירים את קוביות הבטטה והטופו לתבנית

מערבבים את כל החומרים של הרוטב ויוצקים מלמעלה

מערבבים ומכניסים לתנור לחצי שעה,

מערבבים שוב, ומכניסים לחצי שעה נוספת

 

**הערה: הטופו יוצא קצת צמיגי, אני אישית אוהבת אותו ככה, אבל מי שלא, יכול לדעתי להשתמש ביותר רוטב

או לדאוג שהבטטה תהיה מעל הטופו, כך הוא יספוג יותר נוזלים

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים