לביבות קישואים

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

(8 לביבות)

 

זוקיני גדול (200 גרם)

בצל

2 בצל ירוק בינוניים

2 כפות קמח חומוס

3 כפות מים

חופן עלי בזיליקום טריים

כף טחינה גולמית

פרוסת לחם קלויה

מלח פלפל

כף שמן זית

 

 

 

קוצצים במעבד זוקיני, בצל, בצל ירוק ובזיליקום

סוחטים מהנוזלים ומעבירים לקערה

 

בקערה קטנה מערבבים קמח חומוס ומים עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים לירקות

 

מוסיפים טחינה מלח ופלפל

 

טוחנים את פרוסת הלחם לפירורים ומוסיפים לקערה

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

 

יוצרים לביבות שטוחות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

 

מורחים מעט שמן מלמעלה ומכניסים לתנור

אחרי 15 דקות בערך (כשאין יותר נוזלים מסביב ללביבות) הופכים ומכניסים לתנור לעוד 10-15 דקות

 

18 תגובות על “לביבות קישואים”

  1. הי עינת מה אפשר לשים במקום קמח חומוס? קמח כוסמין?

    ובלי קשר המתכונים שלך נהדרים

  2. הי עינת,
    במה ניתן להחליף את פרוסת הלחם?
    האם יש כמה אפשרויות (עם גלוטן ובלי)

  3. מה אפשר לשים במקום חופן בזיליקום, והאם הוא הכרחי?
    מה עם פטרוזיליה יבשה? הולך?

  4. יצא מעולה!
    עשיתי עם קמח מצה במקום לחם ( סתם בגלל עצלות )
    בפעם הבאה אעשה כמות כפולה.
    תודה.

  5. עם קצת שינויים (בלי בצל ירוק ובזיליקום, קמח מלא במקום קמח חומוס, הוספת כרישה וביצה אחת, הכפלת הכמות) – יצא מעולה! ולא נשאר כלום…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים