סלט עדשים שחורות

סלט עדשים כוסמת וטופו

עדשים שחורות – משרים את העדשים למשך לילה, ומבשלים עד ריכוך (לא להוסיף מלח למים)

כוסמת – מבשלים כוסמת במים – כמו שמודגם בסרטון הזה

http://youtu.be/tC7m7ejCYBA

טופו – פורסים גוש טופו לפרוסות (לי יוצא 7 פרוסות) וצולים במחבת עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום עד לספיגת כל הנוזלים

(הופכים את הפרוסות מדי פעם)

בסלט הזה השתמשתי בפרוסת טופו אחת חתוכה לקוביות

קוצצים חופן עלי בייבי – או כל סוג של עלים שאוהבים

מערבבים הכל יחד ויוצקים רוטב טחינה מעל

8 תגובות על “סלט עדשים שחורות”

    • הי ליאת
      אני משתמשת בכוסמת ירוקה, טבעית. אין לה ריח כמו של הכוסמת הקלויה,
      שקלויה בשמן ולכן הריח הנוראי שלה
      אם בכל זאת תרצי להחליף את הכוסמת, אפשר להחליף אותה בכל דגן אחר :
      קינואה, אורז, גריסים וכו'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים