מרק בטטה

 

 

חתוכים לקוביות:

בצל

בטטה

דלעת

גזר

שורש פטרוזיליה

סלרי ראש

2-3 שיני שום

כפית מלח

פלפל שחור לפי הטעם

 

שמים את הירקות בסיר, מכסים עם מים, מוסיפים 2-3 עלי דפנה.

מרתיחים. ברתיחה מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.

מוציאים את עלי הדפנה וטוחנים עם בלנדר מוט.

12 תגובות על “מרק בטטה”

  1. שלום , ענת,

    אין לי כרגע שורש פטרוזליה ושורש סלרי, האם אפשר להחליף בקולורבי?

    גמר חתימה טובה

  2. היי עינת
    תודה על המתכון

    לא רשמת כמה שמים במרכיבים של כל דבר

    כמה בטטה,בצל וכו'

    תודה

  3. יצא מעולה. הכנתי כמות כפולה והבן שלי אהב!
    טיגנתי את הבצל במעט חמאה לפני המיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים