לביבות דלעת כרישה וטופו

 

חצי גוש דלעת – בערך 150גרם

כרישה בינונית – בערך 100גרם

1/2 חבילת טופו – 150 גרם

צרור פטרוזיליה

מלח לפי הטעם

פפריקה חריפה לפי הטעם

2 שיני שום

5 כפות קווקר עדין

2 כפות פירורי לחם כוסמין אורגניים ללא תוספות

2 כפות טחינה גולמית

 

קוצצים בקוצץ ירקות : דלעת, כרישה, טופו, פטרוזיליה ושום

מערבבים עם שאר המרכיבים

מחממים תנור לחום בינוני

יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

מורחים מעט שמן מלמעלה ומכניסים לתנור לרבע שעה

אחרי רבע שעה הופכים את הלביבות ומכניסים לרבע שעה נוספת

 

11 תגובות על “לביבות דלעת כרישה וטופו”

  1. מעונינת לרכוש קוצץ ירקות חשמלי

    בסרטנים שלך אני רואה שאת משתמשת

    רוצה שישימש לקיצוץ ירקות לסלטים כמו גזר כרוב בצל מלפפן עגבניות

    וגם להכנת חומוס

    האם תוכלי להמליץ לי במה את משתשמת כל מה שקניתי עד היום התקקל לאחר מס' שימושים

  2. בוקר טוב עינת
    יופי של מתכון רק שלא רשמת כמויות מדוייקות, כמה דלעת, כמה כרישה וכמה טופו, יש סוגי טופו שונים באריזות במשקלים שונים וצריך לדעת מה זה בדיוק 1/2 חבילה.
    אני אשמח אם תעדכני ….
    נראה קל וטעים להפליא
    אני מאחלת לך שנה אזרחית נפלאה והמון המון פרנסה ולקוחות נפלאים .. והעיקר, הבריאות 🙂

    • הי רותי
      צודקת!
      אני לא סגורה על הכמויות המדויקות – אנסה למצוא את הקבלה ולבדוק אם כתוב שם את המשקל.
      בכל מקרה, השתמשתי בכרישה אחת בינונית, ובקוביה קטנה של דלעת. מקווה שזה עוזר בינתיים.
      לגבי טופו – בדרך כלל מגיע בחבילות של 300 גרם. אז חצי חבילה = 150 גרם.
      אעדכן את המתכון כשיהיו לי הנתונים המדויקים.

      שתהיה גם לך שנה מצוינת ומלאת חיוכים 🙂 🙂

    • הי צפנת
      אפשר לקנות טופו בכל חנות מכולת, סופר מרקט או חנות טבע
      בדרך כלל הטופו נמצא במקרר הגבינות
      לפעמים הוא אפילו נמצא במקרר נפרד משלו

      בהצלחה
      עינת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים