קוביות חציל וטופו בסגנון אסייתי

 

בהשראת http://vegansontop.co.il/kids-love-eggplants/

חציל חתוך לקוביות

גוש טופו חתוך לפרוסות בעובי 1סמ

כף שמן שומשום

כף סילאן

כף צ'ילי מתוק

2 כפות סויה

1/4 כוס מים

מערבבים : שמן שומשום, סילאן, צ'ילי וסויה לבלילה אחידה

שופכים למחבת ומניחים את פרוסות הטופו, הופכים כדי שהרוטב יהיה משני הצדדים, ומניחים כחצי שעה לספיגת טעמים

אחרי חצי שעה מוציאים את פרוסות הטופו וחותכים לקוביות גדולות

מחממים את המחבת (הרוטב עדיין בפנים) על להבה קטנה, אש גדולה. מוסיפים את קוביות החציל והטופו ומערבבים טוב.

מבשלים עד שהנוזלים נספגים לגמרי. מערבבים מדי פעם.

בשלב הזה מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל עד שהנוזלים נספגים.

8 תגובות על “קוביות חציל וטופו בסגנון אסייתי”

    • הי נורית
      את יכולה להשתמש בירקות הבאים
      קישואים, פלפלים, כרובית, ברוקולי
      ובטח יש עוד כמה שמתאימים שלא עולים לי כרגע בראש 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים