כוסמת וחומוס בטעם מזרחי

 

3/4 כוס כוסמת

3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים

כף שמן זית

בצל מגורד

2-3 שיני שום קצוצות דק דק

מלח, פלפל

כפית כמון

 

מבשלים את הכוסמת – מרתיחים מים, מוסיפים מלח ואת הכוסמת ומבשלים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים היטב.

 

מאדים את הבצל והשום בשמן (אש בינונית, סיר מכוסה. מוסיפים כף מים לפי הצורך, כדי שלא יתייבש). כשטיפה משחים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

 

מערבבים פנימה את החומוס והכוסמת.

 

אפשר להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים

6 תגובות על “כוסמת וחומוס בטעם מזרחי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים