פלאפל עדשים כתומות

פלאפל עדשים כתומות

מצרכים:
חצי כוס עדשים כתומות שטופות היטב
בצל גדול קצוץ דק דק
גזר גדול קצוץ דק דק
שן שום קצוצה דק
5 כפות קווקר עדין
2 כפות פירורי לחם כוסמין
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

לבשל את העדשים במים עד התרככות, להקפיד שלא יאבדו צורה

לחמם תנור ל-180 מעלות

לערבב הכל ביחד

ליצור פלאפלים קטנים בעזרת מכשיר פלאפל
להניח על נייר אפייה ולהכניס לתנור
בערך 10-15 דקות
לשים לב שלא יישרפו

3 תגובות על “פלאפל עדשים כתומות”

  1. הכנתי היום. לא היו לי פירורי לחם כוסמין אז השתמשתי בתערובת מוכנה של פרג שהייתה לי במזווה. מאותה סיבה גם לא הוספתי מלח ופלפל – יצאתי מתוך הנחה שהסויה ופירורי הלחם יספיקו.
    וואלה צדקתי!
    יצא ממש טעים, חיסלתי כמות יפה עוד לפני שהגשתי בכלל 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים