אורז אדום עם אפונה וגזר

½ כוס אורז אדום מלא

כוס אפונה קפואה

כוס מים

2 גזר חתוכים לקוביות קטנות

2-3 שיני שום קצוצות

בצל קצוץ

כף שמן זית

מלח פלפל פפריקה חריפה

לאדות בצל להזהבה (אש בינוני, סיר מכוסה. אם צריך, להוסיף כף מים מדי פעם).

להוסיף גזר ולהמשיך לאדות מספר דקות.

להוסיף שום ולהמשיך דקה בלבד (שלא יהפוך למר).

להוסיף אורז ואפונה + כוס מים.

להרתיח. ברתיחה להוסיף את התבלינים.

להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-45 דקות.

אם נשארו נוזלים בסיר – להגביר אש, להסיר מכסה ולבשל בלי מכסה עד שהנוזלים מתאדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים