½ כוס כוסמת
½ כוס מאש
חופן צנוברים
כף שמן זית
בצל קצוץ
מלח פלפל
כפית כמון
להרתיח מים, להוסיף חצי כפית מלח ברתיחה, להוסיף את הכוסמת ולבשל כ- 15 דקות, או עד שהיא מתבקעת. לסנן ולשטוף היטב.
לבשל את המאש במים כ-20 דקות. לסנן.
לאדות בצל בכף שמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה. אם צריך, להוסיף כף מים מדי פעם).
להוסיף את הצנוברים ולהמשיך 2-3 דקות.
להוסיף תבלינים ולערבב.
להוסיף כוסמת ומאש ולערבב מספר דקות על אש נמוכה.
להוריד מהאש. לכסות ולהניח בצד ל-10 דקות מינימום.
צפיות 1,124
8 תגובות על “מג'דרה מכוסמת ומאש עם צנוברים”
בוקר טוב עינת
מכינה בלי הצנוברים ובלי בצל רק עם כוסמת ומאש.
האם עדיין יצא טעים?
בלי לטגן בשמן או איך עדיף להכין שיצא טעים?
תודה מראש .
ויום נפלא.
היי עינת. לא ממליצה להכין בלי בצל וצנוברים, הם נותנים את כל הטעם כאן 🙂
במילה אחת – מעולה!!!!!!
היתה לי ארוחת צהריים בעבודה 🙂
איזה כיף 🙂 תודה!
אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה:)))))
מזל שלפעמים את זוכרת :))
אתמול הכנתי את התבשיל, יצא מעולה – טעים-משביע. בסוף הבישול הוספתי כוסברה טריה קצוצה וערבבתי אותה בתוך התבשיל המוכן.
אני ממליצה בחום !
תודה רבה עינת.
יאמ! נשמע טעים
🙂 תודה על העדכון רותי