מאפינס (יותר) בריאים

מאפינס בריאים

¼ כוס טחינה גולמית
¼ כוס מייפל אמיתי או סילאן
½ כוס אגוזים קצוצים
½ כוס תמרים קצוצים
כוס קמח מלא
2 כפות נבט חיטה
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (בערך תפוז וחצי – תלוי בגודל התפוזים)
כפית קינמון
כפית סודה לשתיה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים בקערה טחינה ומייפל/סילאן, מוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים עד שמקבלים בלילה אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים ביחד : קמח, נבט חיטה, קינמון וסודה לשתיה.

מוסיפים בהדרגה את היבשים לרטובים, כך שלא יהיו גושים.

מערבבים פנימה את האגוזים והתמרים.

יוצקים לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-30 דקות בערך

9 תגובות על “מאפינס (יותר) בריאים”

  1. היי עינת
    הכנתי את מאפנים עם קמח כוסמין מלא ויצא נהדר..
    תודה לך
    אפילו הבת שלי בת ה 15 אכלה ואהבה..
    בעבר הכנתי מתכון אחר {מהראש..} שיצא רטוב מידי בפנים
    אלה נהדרים
    תודה נורית

  2. יש אפשרות להכין בלי הנבט חיטה ? בא לי להכין עכשיו ואין לי את זה…
    תודה על המתכונים, הם נפלאים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים