טופו, אפונה וכרובית עטופים בקרם קשיו

טופו וכרובית בקשיו

חבילת טופו (300 גרם) – חתוך לקוביות בגודל 1סמ
כרובית מפורקת לפרחים קטנים
כוס אפונה קפואה – מופשרת
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מחממים תנור ל-200 מעלות

מעבירים את פרחי הכרובית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה קלה

טוחנים את הקשיו עם מים רק עד כיסוי, עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לקשיו את התבלינים ומערבבים היטב

מעבירים לסיר את הטופו, הכרובית והאפונה
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים