ירקות וטופו ברוטב עגבניות

ירקות וטופו בעגבניות

כ-30 עגבניות שרי עגולות – חתוכות לרבעים
2 בצלים סגולים קצוצים
2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
2 כפות חומץ תפוחים טבעי
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית מלח נוספת
2.5 כוסות של פרחי כרובית וברוקולי קטנים
חבילת טופו (300 גרם) חתוך לקוביות 1סמ
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה

מחממים שמן בסיר, מוסיפים בצלים, סילאן וכפית מלח אחת
מערבבים ומטגנים עד קירמול
מוסיפים עגבניות, מיץ לימון, חומץ וכפית מלח נוספת ומערבבים
מבשלים כ-20 דקות
טוחנים הכל עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב חלק
מוסיפים כוס מים ומערבבים

מוסיפים כרובית, ברוקולי וטופו ומערבבים

מרתיחים, מכסים עם חצי מכסה ומבשלים כ-40 דקות / שעה

6 תגובות על “ירקות וטופו ברוטב עגבניות”

  1. יצא מעולה
    הוספתי ג'ינג'ר ופלפל ירוק חריף בשביל העוקץ ושמתי (יותר מאשר במתכון) כורכום קפוא (של דורות).
    מעל אורז עגול מלא.
    דליש!

  2. הי עינת, תודה על המתכון, נראה טעים!
    שאלה: אם אני לא אוכלת כרובית או ברוקולי, איזה ירק אחר את ממליצה לשים בתבשיל במקום?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים