פשטידת כרובית וברוקולי

פשטידת כרובית וברוקולי

כרובית בינונית
ראש ברוקולי
בצל סגול גדול
חבילת טופו (300 גרם)
3 חופנים קשיו טבעי
3 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס

תבנית עגולה 28

מחממים תנור ל-200 מעלות

שוטפים ומפרקים את הכרובית והברוקולי
קולים בתנור עד השחמה קלה

בינתיים מטגנים את הבצל במעט שמן עד ריכוך והזהבה

חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
טוחנים את הקשיו דק-דק

קוצצים גס את הכרובית והברוקולי לקוביות של 1סמ

מעבירים לקערה את הטופו הקשיו וחצי מכמות הכרובית וטוחנים עם בלנדר מוט

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת, משטחים ומיישרים לפי הצורך

מכניסים לתנור ל-45 דקות

3 תגובות על “פשטידת כרובית וברוקולי”

  1. יצא מעולה, הוספתי גם מיץ לימון טרי וזה נתן לטופו נופך יותר גבינתי ושדרג מאוד את הטעמים.

  2. יצא ממש טעים אבל משהו עם הכמויות לא הסתדר לי.
    הוספתי שמנת צמחית לבישול כי לא היה מספיק בשביל לעטוף את כל הכרובית והברוקולי.
    וגם הייתי מוסיפה מעט קמח עדשים כדי שתהיה יותר יציבה, או לחילופין אופה בתבנית גדולה בגובה נמוך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים