קוביות טופו ברוטב

קוביות טופו ברוטב

חותכים גוש טופו (300 גרם) לקוביות גדולות

לרוטב

קצת מים (בערך רבע כוס)

שתי כפות חומץ בלסמי

כף מייפל אמיתי או סילאן

כף רסק עגבניות ללא סוכר (הרדוף או אדמה)

קצת מלח

מערבבים את החומרים לרוטב לקבלת בלילה אחידה

מחממים מחבת קרמי (נון-סטיק) ושופכים פנימה את הרוטב.

מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים, תוך כדי ערבוב (כדי שלא יידבק) עד שהנוזלים יתאדו

הופכים את קוביות הטופו מדי פעם

10 תגובות על “קוביות טופו ברוטב”

    • קוביות טופו שאני משרה במעט שמן זית, מלח וסומק (או כמה טיפות מיץ לימון) שומרת במקרר, ומוסיפה לסלט. יש לזה טעם של גבינה מלוחה, כמו "בולגרית". טעים טעים! כדאי לך לנסות 🙂

  1. הי עינת, הכנתי בשבת ושמתי את הקוביות טופו בתוך סלט חסה טוב והיה ממש טעים. כל הכבוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים