עדשים ירוקות בעגבניות

עדשים ירוקות בעגבניות

1/2 כוס עדשים ירוקות – רצוי להשרות מינימום שעה לפני הבישול

בצל גדול קצוץ

3 עגבניות גדולות בשלות קצוצות

כף שמן זית

מלח, פלפל, פפריקה חריפה, כמון

מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה)

מוסיפים עגבניות ומבשלים כ-15 דקות

מוסיפים את העדשים ותבלינים ומבשלים כשעה, או עד שהנוזלים מתאדים

20 תגובות על “עדשים ירוקות בעגבניות”

  1. היי עינת
    מתכון מאוד טעים
    אך מה עושים כדי שעהדשים ישארו עם הקליפה עליהם?
    ושהקליפות לא יפרדו לא בבישול ולא כשאוכלים ?
    זה חשוב לי .
    תודה מראש .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים