אורז כרישה ובטטה עם אפונה ובזיליקום

אורז כרישה ובטטה עם אפונה ובזיליקום

1/2 כוס אורז בסמטי מלא

כוס אפונה קפואה

בטטה קטנה/בינונית מקולפת וחתוכה לקוביות

כרישה חתוכה לחצאי פרוסות

כף שמן זית

חופן בזיליקום קצוץ

מלח פלפל

מאדים את הכרישה בשמן עד שהופכת לשקופה, על אש נמוכה ועם סיר מכוסה. מוסיפים את קוביות הבטטה ומכסים את הסיר. ממשיכים לאדות כ-5 דקות.

מוסיפים תבלינים, אורז, בזיליקום ואפונה ומערבבים היטב.

מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה ועם סיר מכוסה.

4 תגובות על “אורז כרישה ובטטה עם אפונה ובזיליקום”

  1. הי עינת
    אחרי המתכון פשטידת טופו עם כרישה, הטעים ביותר,
    אני רוצה להכין את המתכון הזה.
    האם מדובר בכוס וחצי מים, על חצי כוס אורז?
    לא יותר מידי?
    תודה נורית

  2. שלום עינת,
    המתכון מעולה! הכנתי עם בצל במקום כרישה.
    יצא לי להכין עוד כמה מתכונים שלך והם נפלאים,בריאים ופשוטים להכנה.
    תודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים