כוסמת מוקפצת בסגנון אסייתי

כוסמת מוקפצת בסגנון אסייתי

חצי כוס כוסמת

כף שמן שומשום

שתי כפות סויה

כף חומץ אורז

כף מייפל אמיתי או סילאן

כמה שיני שום קצוצות

חצי פלפל אדום חתוך לרצועות

קישוא חתוך לגפרורים

גזר חתוך לגפרורים

בצל חתוך לחצאי טבעות

מכינים את הכוסמת – כמו פסטה – מסננים ושוטפים במים קרים

מחממים שמן שומשום בווק

מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה

מגבירים את הלהבה, מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב

מוסיפים את הרטבים, מרתיחים ומערבבים עד שהירקות סופגים

את כל הנוזלים

מוסיפים את הכוסמת ומערבבים כ-2-3 דקות עד שהטעמים נספגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים