קציצות מאש ואגוזים

קציצות מאש ואגוזים

מצרכים:
(כ-10 קציצות)
כוס וחצי מאש מונבט
בצל קצוץ
גזר קצוץ
3 חופנים אגוזי מלך – טחונים לאבקה
כף שמן + 2 כפות שמן
מלח, פלפל שחור גרוס
ממש מעט כורכום
ממש מעט פפריקה

מכינים:
מטגנים את הבצל בכף שמן עד הזהבה
מערבבים את כל החומרים יחד חוץ מהשמן, טוחנים עם בלנדר מוט
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים שוב

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-30 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות

13 תגובות על “קציצות מאש ואגוזים”

  1. היי,

    לא מזמן סיימנו ארוחת צהריים ויצא פשוט מעולה! יאאאם.
    שילבתי אגוזי מלך, גרעיני חמניה וגרעיני דלעת – כי זה מה שהיה לי בבית 🙂
    יצא כל כך טעים. בביסים הראשונים כמעט ומזכיר קציצות בשר, אחרי שמעט התקרר התחיל להיות דומה לפלאפל.

    תודה.

  2. תודה רבה על כל המתכונים הפשוטים להכנה והכה טעימים ומוצלחים! כיצד אפשר לטחון לאבקה את האגוזים- יש לי כמות מספקת אך ברשותי מעבד מזון יחסית גדול שכנראה לא יטחן ממש דק. או לוותר ולקנות טחון? תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים