קציצות עדשים וכרובית

קציצות עדשים וכרובית

(14 קציצות)

1/2 כרובית
1.5 – 2 כוסות עדשים ירוקות מונבטות
מלח ופלפל שחור גרוס
כורכום
פפריקה מתוקה / חריפה / אבקת צ'ילי
** רציתי להוסיף בצל מטוגן ולא היה לי, אני ממליצה להוסיף

מחממים תנור ל-200 מעלות

מפרקים את הכרובית לפרחים מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח פלפל ואופים בתנור עד השחמה (כ-20 דקות)

חותכים גס את הכרובית ומעבירים לקערה יחד עם העדשים המונבטות והתבלינים

טוחנים עם בלנדר מוט

מחממים שוב תנור ל-200 מעלות

מכינים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

23 תגובות על “קציצות עדשים וכרובית”

  1. השרתי את העדשים 12 שעות.הכנתי ויצא יבש מאוד.האם רצוי לבשל את העדשים?אשמח לקבל תשובה.תודה

  2. שלום עינת, יש לי מספר שאלות בנוגע למתכון שנראה מדהים!

    1. מה מדביק את החומרים יחד?

    2. האם יש לטחון היטב או גס את החומרים יחד?

    3. האם יש לבשל את העדשים המונבטות? או להשתמש בהן כמו שהן?

    4. האם יש ירק אחר שיכול להחליף את הכרובית?

    תודה רבה

    • תודה קובי 🙂
      1. העדשים מדביקות
      2. רצוי לטחון היטב
      3. לא לבשל את העדשים
      4. אם לא בא לך על כרובית, עדיף לחפש מתכון אחר באתר. יש בשפע 🙂
      בהצלחה !

  3. היי
    איך אני מנביטה את העדשים הירוקות?
    קונה עדשים רגילות מהסופר, יבשות?
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים