קציצות עדשים וסלק טבעוניות ללא גלוטן

קציצות עדשים וסלק טבעוניות ללא גלוטן

2 כוסות עדשים שחורות מונבטות
סלק קטן קצוץ
בצל קטן קצוץ
חצי כוס שקדים
כפית מלח, פלפל שחור גרוס

מערבבים את הירקות עם העדשים
טוחנים את השקדים לאבקה ומוסיפים לתערובת יחד עם התבלינים
מערבבים היטב

טוחנים את התערובת עם בלנדר מוט

מחממים תנור ל-200 מעלות

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים 30 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

17 תגובות על “קציצות עדשים וסלק טבעוניות ללא גלוטן”

  1. תודה. הוספתי קמח מצה כי אין לי בעיה עם גלוטן. יצא קצת יבש בתנור ומעט מתפורר. אני מקוה שאוהב את הטעם כיוון שעוד לא ניסיתי קציצות עם שקדים טחונים. תודה שוב!!

  2. עינת שלום,
    האם השקדים חובה? האם ניתן להחליפם במשהו אחר שאינו "אגוזי"?
    תודה,
    גלית

    • הי גלית
      לא ניסיתי בלי שקדים או אגוזים
      אבל לדעתי זה יכול לעבוד
      יכול להיות שתצטרכי אולי להוסיף עוד קצת עדשים
      שווה לבדוק

  3. הי עינת האם צריך לטחון את כל התערובת בבלנדר מוט?
    זה לא כתוב במתכון
    המון תודה זהר

  4. שלום עינת
    עכשיו אני מנסה להכין את קציצות העדשים עם הסלק והבצל, יש לי את כל התערובת איך אני יוצרת את הקציצות מה מחבר אותן? הן מתפרקות בתבנית
    מה עושים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים