מרק שורשים וברוקולי

מרק שורשים וברוקולי

2 קולורבי
4-5 דייקון
עגבניה
ברוקולי
כרישה
כף שמן
מלח, פלפל, כורכום

קוצצים את הכרישה ומטגנים בכף שמן עד ריכוך והזהבה קלה
בינתיים קוצצים את שאר הירקות והשורשים
כשהכרישה מוכנה, מוסיפים את הירקות והשורשים, מכסים במים (רק עד כיסוי הירקות) ומרתיחים
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם חצי מכסה

אפשר לטחון את המרק עם בלנדר מוט, כמו בתמונה
או להשאיר את הירקות חתוכים לקוביות

2 תגובות על “מרק שורשים וברוקולי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים