לביבות בטטה וסלק אפויות

לביבות בטטה וסלק אפויות

בטטה בינונית

תפוח אדמה בינוני

סלק גדול

2 כפות טחינה

2 כפות רוטב סויה

5 כפות פירורי לחם כוסמין

פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל

מחממים תנור ל-180 מעלות

מאדים בצל בכף שמן להזהבה

מקלפים ומגרדים בטטה, תפוח אדמה וסלק

מערבבים הכל יחד, יוצרים לביבות על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-30 דקות

15 תגובות על “לביבות בטטה וסלק אפויות”

    • יכול להיות שאפשר לוותר עליו
      צריך לבדוק לאחר שכל התערובת מוכנה ולבדוק אם חסרים נוזלים
      בכל מקרה, הוא גם תורם קצת לטעם
      אז אני מניחה שזה ישפיע על טעם הלביבות

  1. תודה רבה עינת קניתי בעצם קמח כוסמין מלא אורגני של חברת "אדמה" אפשר להשתמש בו גם במקום פירורים?

  2. היי עינת
    את כותבת בחלק מהמרשמים קמח כוסמת ובאחרים פירוי לחם כוסמת זה אותו דבר? קיתי קמח כוסמת ולא מצאתי פירורים…

    • הי אורנה

      אני לא משתמשת בקמח כוסמת. אולי את מתכוונת לכוסמין?
      אם כן, זה לא אותו הדבר
      כוסמין זה סוג של חיטה, רק יותר נוחה לעיכול
      כוסמת היא דגן מסוג אחר

      קמח כוסמין הוא קמח
      פירורי לחם כוסמין – אלו פירורים מלחם שנאפה מקמח כוסמין (קונים אותם מוכנים)
      הנה המוצר שאני משתמשת בו
      http://bit.ly/LiJkZD

    • הי חנה
      שמחה שאהבת 🙂
      שלי דווקא לא התפרקו. נראה לי שזה תלוי בכמות הנוזלים מהירקות. אבל בכל מקרה הטחינה אמורה להדביק הכל יחד במקום ביצים

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים