מרק סלק טבעוני הכי פשוט והכי טעים

מרק סלק

2 בצלים בינוניים/גדולים חתוכים לרצועות
סלק מקולף וחתוך לרצועות
100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)
לימון

מומלץ להכין בסיר קטן כדי שהטעם יצא מרוכז
אם מכינים בסיר גדול, רצוי להכפיל את כמות הירקות

לטגן בצל אחד בשמן עד הזהבה
להוסיף מלח פלפל
להוסיף רצועות סלק ולהמשיך לטגן כמה דקות
להוסיף רסק עגבניות ומים ולהביא לרתיחה
ברתיחה להוסיף את הבצל השני + מיץ מלימון שלם
לבשל כחצי שעה

21 תגובות על “מרק סלק טבעוני הכי פשוט והכי טעים”

  1. כמה פשוט, ככה טעים.
    מדהים אותי שללא אבקת מרק אפשר לקבל טעמים כל כך טובים.
    בריא וטעים. תודה על המתכון.

  2. יצא מדהיייייים!!! בהחלט יעבור למחברת המתכונים שלי שאכין באופן קבוע!!!
    גיליתי היום שסלק מוריד סוכר ובאמת יצא לי תוצאת סוכר מעולה!!! ( מומלץ לחולי סכרת)

  3. הי עינת,
    בתור טבעונית חשוב לי להוסיף חלבון למרקים שאני מכינה.
    איזו קטניה לדעתך תשתלב טוב במרק הזה?

    • הי אורלי
      הכנתי בסיר קטן שהספיק לי ל-4-5 מנות
      הוספתי הערה במתכון :
      מומלץ להכין בסיר קטן כדי שהטעם יצא מרוכז
      אם מכינים בסיר גדול, רצוי להכפיל את כמות הירקות

  4. הי עינת,
    כל השבוע חלמתי להכין את המרק הזה. הכנתי אתמול והיה מעולה!
    כ"כ טעים וכ"כ פשוט!
    הוספתי כפית אחת של סוכר ובישלתי אותו שעה ולא חצי שעה
    (אולי הייתי צריכה לחתוך את הסלק דק יותר)

    בכל אופן, תודה על המתכון!

  5. שלום ענת אם אפשר הערה קטנה אם כבר אנו בטבעונות ובבריאות כידוע לך הבצל אינו בריא וכמותו השום . רק בריאות והצלחות. תודה על התייחסותך בברכה שיר מירב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים